Verandermanagement

Wij zijn er van overtuigd dat complexe en omvangrijke verandertrajecten alleen succesvol uitgevoerd kunnen worden als mensen samenwerken op weg naar een nieuwe, duidelijke stip op de horizon. Hoe logisch dit ook klinkt, de praktijk wijst uit dat zeventig procent van alle verandertrajecten niet het beoogde resultaat behalen, vaak door onvoldoende aandacht voor de culturele aspecten.

De mens centraal
Onze adviseurs hebben een uitgebreid track record in het ontwikkelen en implementeren van veranderstrategieën. Hierbij hanteren wij een aanpak die onze relaties omschrijven als pragmatisch, doelgericht en mensgericht, maar vooral als samenwerkingsgericht en succesvol. Aandacht voor de organisatiecultuur staat hierbij voorop.

Unieke begeleiding
In onze begeleiding van complexe verandertrajecten maken we gebruik van verschillende methoden en strategieën. Daarnaast hebben we zelf diverse aanvullende diensten ontwikkeld, die uw organisatie nog verder kunnen helpen, zoals onze DialoogStarter, gamification-sessies en het jaarprogramma ‘Samen groeien‘.

Meer informatie

 

Jacco Boon

T: +31 (0)10 3025 000
E: jacco.boon@cinx.nl

DialoogStarter

Veranderen begint met luisteren

Gamification

Zakelijk spel voor direct resultaat

Samen groeien

Strategiebepaling en implementatie

Kracht door verandering

CINX is een onafhankelijk management- en adviesbureau. We begeleiden klanten met het bepalen en implementeren van hun IT- en innovatiestrategie, waarbij het adopteren van de verandering centraal staat.

CONTACT

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

 

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2020 CINX B.V.