Enterprise Architectuur

Dat de innovatie sneller gaat dan ooit is geen nieuws meer. Om te zorgen dat IT-diensten en innovatieve oplossingen optimaal aansluiten op de strategische doelstellingen is een sterk fundament en een gedegen aanpak randvoorwaardelijk. Wij werken daarom vanuit een Enterprise Architectuur-aanpak, die zich de afgelopen jaren bewezen heeft bij omvangrijke verandertrajecten. Deze aanpak zorgt voor voorspelbaarheid in kwaliteit en resultaat.

Business requirements

Onze professionals zijn gespecialiseerd in het vertalen van de business requirements naar passende IT-oplossingen én kunnen deze op de juiste manier implementeren. Naast de technische kennis hebben al onze professionals ruime ervaring met het begeleiden van de klant in een dergelijk traject en het onderhouden van de communicatie tussen alle betrokken partijen.

Meer informatie

Transitie naar de cloud? Een innovatief werkplekconcept of een nieuwe infrastructuur? Neem contact op voor het maken van een afspraak met één van onze accountmanagers!

Meer informatie

 

Bob Streefkerk

T: +31 (0)10 3025 000
E: bob.streefkerk@cinx.nl

White paper '12 mythes over de cloud'

Regelmatig gaan in de IT verhalen rond, die we aannemen als algemene kennis, maar die in werkelijkheid slechts mythes of geruchten blijken. Met name de Cloud blijft vatbaar voor deze mythes.

Mythes vertragen en maken ons bang, waardoor innovaties achterblijven. Tijd dus om deze verhalen de wereld uit te helpen en de feiten op tafel te leggen!

Peter van de Bree - Cloud Enterprise Architect

 

 

 

Kracht door verandering

CINX is een onafhankelijk management- en adviesbureau. We begeleiden klanten met het bepalen en implementeren van hun IT- en innovatiestrategie, waarbij het adopteren van de verandering centraal staat.

CONTACT

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

 

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2020 CINX B.V.