Selecteer een pagina

DE HAAGSE HOGESCHOOL

Advies en realisatie van een verandertraject
Onderwijs  |  Verandermanagement

“Studenten in hun kracht zetten om de wereld waarin zij leven te veranderen en te verbeteren”, zo luidt het credo van De Haagse Hogeschool op hun website. Dit sluit naadloos aan op de missie van CINX: professionals in hun kracht zetten om te zorgen dat zij met passie en enthousiasme verandering teweeg kunnen brengen.

We zijn dan ook trots dat we De Haagse Hogeschool mogen adviseren en faciliteren bij verandertrajecten en het leveren van expertise om deze veranderingen te realiseren. Een samenwerking waarin de neuzen één kant op staan. Waarbij de organisatie wordt voorbereid op de toekomst: kracht door verandering.

CASES

Meer opdrachten

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam

Onderwijs | Strategie, IT-implementaties

Lees verder

Groot migratietraject in het onderwijs
We hebben de VU ondersteund bij een groot migratietraject, waarbij alle decentrale ICT-diensten zijn ondergebracht in één nieuwe organisatie.

Technische Universiteit Delft

Technische Universiteit Delft

Onderwijs | IT-implementaties

Lees verder

Omvangrijke migratie naar een SSC
Begeleiding van een omvangrijk migratietraject: zo'n 8.000 werkplekken, ruim 500 servers en honderden netwerkcomponenten zijn gemigreerd naar een gestandaardiseerde IT-omgeving.

Koninklijke Kentalis

Koninklijke Kentalis

Zorg | IT-implementaties

Lees verder

Adoptie en user experience
We hebben Kentalis ondersteund bij het verbeteren van de adoptie en user experience bij diverse applicaties. Ook leverden we advies bij het inrichten en optimaliseren van IT-projecten.