CINX sponsor Holland House op HIMSS18

23 februari 2018

CINX sponsort ook dit jaar het Holland House op de belangrijkste conferentie op het gebied van IT in de zorg, de HIMSS 2018. De toonaangevende beurs vindt dit jaar plaats van 5 t/m 9 maart in Las Vegas (USA). We kijken er naar uit om iedereen weer te spreken, kennis te maken met nieuwe mensen en ons te laten inspireren door de meest recente innovaties op het vakgebied!

Holland House
Het Holland House wordt mogelijk gemaakt door partners, zoals CINX, en is toegankelijk voor alle Nederlandse afgevaardigden namens zorginstellingen en partners van het Holland House of de HIMSS Dutch Community. Het Holland House is te vinden in hotel Wynn, Alsace Room.

Over de HIMSS

De HIMSS is wereldwijd de grootste beurs op het gebied van IT in de zorg. Vorig jaar werd het vijfdaagse evenement bezocht door meer dan 40.000 IT-professionals en andere deelnemers en geïnteresseerden. Ook dit jaar worden tienduizenden bezoekers verwacht voor de vele sessies en lezingen, waaronder de keynote-lezing van Alphabet-topman Eric Schmidt.

Meer informatie


Meer informatie

 

Jacco Boon

T: +31 (0)10 3025 000
E: jacco.boon@cinx.nl

Misschien vind je dit ook interessant?

Kracht door verandering

CINX is uw partner voor strategisch advies, regie op programma’s of projecten en de inzet van managementprofessionals. Professioneel, maar altijd met oog voor de mens en de cultuur.

CONTACT

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2018 CINX B.V.