NIEUWS

CINX sponsor Holland House op HIMSS18
CINX sponsort ook dit jaar het Holland House op de belangrijkste conferentie op het gebied van IT in de zorg, de HIMSS 2018. De toonaangevende beurs vindt dit jaar plaats van 5 t/m 9 maart in Las Vegas (USA). We kijken er naar uit om iedereen weer te spreken, kennis te maken met nieuwe mensen en ons te laten inspireren door de meest recente innovaties op het vakgebied!

Holland House
Het Holland House wordt mogelijk gemaakt door partners, zoals CINX, en is toegankelijk voor alle Nederlandse afgevaardigden namens zorginstellingen en partners van het Holland House of de HIMSS Dutch Community.

Over de HIMSS

De HIMSS is wereldwijd de grootste beurs op het gebied van IT in de zorg. Vorig jaar werd het vijfdaagse evenement bezocht door meer dan 40.000 IT-professionals en andere deelnemers en geïnteresseerden. Ook dit jaar worden tienduizenden bezoekers verwacht voor de vele sessies en lezingen, waaronder de keynote-lezing van Alphabet-topman Eric Schmidt.

VERDER LEZEN

Meer nieuws
Masterclass Transformatie

Masterclass Transformatie

In deze Masterclass Transformatie leert Bart Hufen je in één dag hoe je jouw organisatie (of die van je klant) zo kunt inrichten dat deze aanpasbaar is aan elke verandering.

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Kick-off ‘Monitoring op afstand’

Kick-off ‘Monitoring op afstand’

Dinsdag 30 maart organiseert de Rotterdam E-Health Agenda de online kick-off van het thema ‘Monitoring op afstand’, waarin de focus ligt op de monitoring van vitale waarden.

Kracht door verandering

CINX is een onafhankelijk management- en adviesbureau. We begeleiden klanten met het bepalen en implementeren van hun IT- en innovatiestrategie, waarbij het adopteren van de verandering centraal staat.

CINX BV

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2020 CINX B.V.