CINX sponsor Holland House op HIMSS18

Ook dit jaar sponsort CINX het Holland House op de belangrijkste beurs over IT in de zorg, de HIMSS 2018 in Las Vegas (USA).

Nieuws CINX sponsor Holland House op HIMSS18

CINX sponsort ook dit jaar het Holland House op de belangrijkste conferentie op het gebied van IT in de zorg, de HIMSS 2018. De toonaangevende beurs vindt dit jaar plaats van 5 t/m 9 maart in Las Vegas (USA). We kijken er naar uit om iedereen weer te spreken, kennis te maken met nieuwe mensen en ons te laten inspireren door de meest recente innovaties op het vakgebied!

Holland House
Het Holland House wordt mogelijk gemaakt door partners, zoals CINX, en is toegankelijk voor alle Nederlandse afgevaardigden namens zorginstellingen en partners van het Holland House of de HIMSS Dutch Community.

Over de HIMSS

De HIMSS is wereldwijd de grootste beurs op het gebied van IT in de zorg. Vorig jaar werd het vijfdaagse evenement bezocht door meer dan 40.000 IT-professionals en andere deelnemers en geïnteresseerden. Ook dit jaar worden tienduizenden bezoekers verwacht voor de vele sessies en lezingen, waaronder de keynote-lezing van Alphabet-topman Eric Schmidt.

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer