Selecteer een pagina

NIEUWS

CINX sponsor Holland House op HIMSS18
CINX sponsort ook dit jaar het Holland House op de belangrijkste conferentie op het gebied van IT in de zorg, de HIMSS 2018. De toonaangevende beurs vindt dit jaar plaats van 5 t/m 9 maart in Las Vegas (USA). We kijken er naar uit om iedereen weer te spreken, kennis te maken met nieuwe mensen en ons te laten inspireren door de meest recente innovaties op het vakgebied!

Holland House
Het Holland House wordt mogelijk gemaakt door partners, zoals CINX, en is toegankelijk voor alle Nederlandse afgevaardigden namens zorginstellingen en partners van het Holland House of de HIMSS Dutch Community.

Over de HIMSS

De HIMSS is wereldwijd de grootste beurs op het gebied van IT in de zorg. Vorig jaar werd het vijfdaagse evenement bezocht door meer dan 40.000 IT-professionals en andere deelnemers en geïnteresseerden. Ook dit jaar worden tienduizenden bezoekers verwacht voor de vele sessies en lezingen, waaronder de keynote-lezing van Alphabet-topman Eric Schmidt.

VERDER LEZEN

Meer nieuws
Lotte van Selm nieuwe Consultant zorg

Lotte van Selm nieuwe Consultant zorg

Per 1 maart 2023 is Lotte van Selm gestart als Consultant zorg bij CINX! We zijn erg trots dat Lotte ons komt versterken en kijken uit naar de samenwerking.