CINX sponsort Holland House op HIMSS 2019

27 januari 2019

Ook dit jaar sponsoren we het Holland House van de HIMSS19, onderdeel van het Nederlandse programma van de toonaangevende HIMSS-conferentie, die half februari in Orlando wordt gehouden. In het Holland House kunnen de deelnemers op ontspannen wijze napraten over de conferentie en de werkbezoeken en nader kennismaken met de andere deelnemers aan het Nederlandse programma. Maar voor het zover is, vertrekken we met een aantal CINX-ers begin februari al naar de USA voor een werkbezoek aan het Mercy Virtual Care Center in Chesterfield, een prachtig voorbeeld van een ‘virtueel ziekenhuis’.

Mercy Virtual Care Center
Het Mercy Virtual Care Center in Chesterfield (Missouri, vlakbij Saint Louis) is een ziekenhuis zonder bedden, maar vol innovatieve oplossingen voor de zorg. In plaats van een gebouw vol patiënten is het de uitvalsbasis voor een groot team van medisch specialisten, die door het gebruik van o.a. tweezijdige camera’s, geavanceerde online tools en real-time patiëntdata op een andere manier hun werk doen en via innovatieve oplossingen contact hebben met hun patiënten, die zich bijvoorbeeld in één van Mercy’s traditionele ziekenhuizen, bij een (huis)arts of in sommige gevallen zelfs thuis kunnen bevinden.

Over de HIMSS

De HIMSS is wereldwijd de grootste beurs op het gebied van IT in de zorg. Vorig jaar werd het vijfdaagse evenement bezocht door meer dan 45.000 IT-professionals en andere deelnemers en geïnteresseerden. Ook dit jaar worden weer tienduizenden bezoekers verwacht voor de vele sessies en lezingen. De HIMSS19 vindt plaats van 11 t/m 15 februari 2019 in Orlando (Florida).

We kijken er naar uit om iedereen weer te spreken, kennis te maken met nieuwe mensen en ons te laten inspireren door de meest recente innovaties op het vakgebied!

Meer informatie

 

Jacco Boon

T: +31 (0)10 3025 000
E: jacco.boon@cinx.nl

Misschien vind je dit ook interessant?

Kracht door verandering

CINX is uw partner voor strategisch advies, regie op programma’s of projecten en de inzet van managementprofessionals. Professioneel, maar altijd met oog voor de mens en de cultuur.

CONTACT

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2019 CINX B.V.