Selecteer een pagina

NIEUWS

CINX sponsort Architectuur in de zorg 2022

De 13e editie van het congres Architectuur in de zorg is op donderdag 9 juni 2022 in het Akoesticum te Ede én online. De dag heeft als thema “Architectuur in de Zorg: Van partituur tot uitvoering”. Wij zijn als sponsor ook dit jaar aan dit congres verbonden.

Belang van Enterprise Architectuur in de zorg

Wat een behandelplan is voor het leveren van goede en professionele zorg, kan Enterprise Architectuur betekenen voor het professioneel uitvoeren van de bedrijfsvoering. Enterprise Architectuur gaat over het vertalen van de missie, strategie en doelstellingen van de organisatie naar de inrichting van de organisatie, haar diensten en onderliggende bedrijfs- en werkprocessen en informatievoorziening.

Hoewel de rol van Enterprise Architect binnen het bedrijfsleven al jaren gemeengoed is, zijn er binnen de zorg maar weinig organisaties die deze rol hebben belegd. Desondanks zal Enterprise Architectuur de komende jaren een belangrijkere rol gaan spelen binnen het dynamische speelveld van de zorg. Het vakgebied kan van grote toegevoegde waarde zijn bij de implementatie van zorgthemaʼs, zoals ketensamenwerking, verplaatsing van zorg of zorg op afstand.

KANZ

Ook bij onze klanten zien wij deze trend terug. Met onze kennis van Enterprise Architectuur helpen we ze dan ook graag verder. Maar we willen deze kennis niet alleen voor onszelf houden. Door onze kennis te delen en kennisuitwisseling te stimuleren, hoeft niet iedere organisatie steeds het wiel uit te vinden en kan de volledige sector het werken onder architectuur omarmen.

Sponsoring van dit congres is voor ons dan ook vanzelfsprekend. Daarnaast hebben we een aantal jaar geleden met het Franciscus Gasthuis & Vlietland het KANZ-platform opgericht, een samenwerkingsverband van architecten in de zorg.

Meer weten over architectuur in de zorg? Lees het visiedocument van KANZ ‘Een zorginstelling zonder Enterprise Architectuur is als een patiënt zonder zorgplan’, neem contact met ons op of kom naar het congres op 9 juni!

Over het congres

Het congres Architectuur in de zorg is hét informatie- en netwerkplatform van professionals die in deze sector werkzaam zijn, zoals informatiearchitecten, informatiemaaiers en overige borgprofessionals met interesse en/of affiniteit met informatiearchitectuur in de zorg.

Meer informatie
 donderdag 9 juni 2022
 ca. 9.00 – 16.00 uur
  Akoesticum te Ede én online
  Meer info & aanmelden via zorginformatiearchitectuur.nl/2022
Congres Architectuur in de zorg

VERDER LEZEN

Meer nieuws
Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

ICT Manager in de Zorg (32-40 uur)

ICT Manager in de Zorg (32-40 uur)

Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Mini workshop door Dr. Joep Steffens

Mini workshop door Dr. Joep Steffens

Op woensdag 22 juni organiseert CINX de mini-workshop “het geheim van goed beslissen”. De workshop is voor alle collega’s en relaties van CINX.