CINX groeit verder met Raymond The

We zijn trots op de komst van Raymond The als nieuwe partner bij CINX. Raymond, van harte welkom!

Nieuws CINX groeit verder met Raymond The

Trots op de komst van Raymond The als partner bij CINX!

Raymond: van harte welkom natuurlijk! Vanuit de krachtige samenwerking binnen TU Delft kunnen we opnieuw elkaar versterken.

Raymond The

Programmamanager

Ik ben een programma- en interimmanager met meer dan 18 jaar ervaring in operations & IT in met name de Financiële Sector en Retail. In eerdere opdrachten ben ik als programmamanager verantwoordelijk geweest voor talrijke data center fit-outs, applicatie en cloud migraties (> 1500) en standaardisatie trajecten (people, process, technology, agility). In de laatste twee opdrachten ben ik verantwoordelijk geweest voor de digitale transformatie van het IT-landschap en de “way of working” binnen deze bedrijven op internationale schaal (Europa, Midden-Oosten en India).

Ik ben iemand die een duidelijke koers uitzet, focus houdt, een cultuur creëert voor vertrouwen, open communicatie, hoge motivatie en performance.

Raymond op LinkedIn

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer