Selecteer een pagina

NIEUWS

CINX groeit verder met Raymond The

Trots op de komst van Raymond The als partner bij CINX!

Raymond: van harte welkom natuurlijk! Vanuit de krachtige samenwerking binnen TU Delft kunnen we opnieuw elkaar versterken.

Raymond The

Raymond The

Programmamanager

Ik ben een programma- en interimmanager met meer dan 18 jaar ervaring in operations & IT in met name de Financiële Sector en Retail. In eerdere opdrachten ben ik als programmamanager verantwoordelijk geweest voor talrijke data center fit-outs, applicatie en cloud migraties (> 1500) en standaardisatie trajecten (people, process, technology, agility). In de laatste twee opdrachten ben ik verantwoordelijk geweest voor de digitale transformatie van het IT-landschap en de “way of working” binnen deze bedrijven op internationale schaal (Europa, Midden-Oosten en India).

Ik ben iemand die een duidelijke koers uitzet, focus houdt, een cultuur creëert voor vertrouwen, open communicatie, hoge motivatie en performance.

LinkedIn-profiel E-mailadres

VERDER LEZEN

Meer nieuws
CINX sponsort Architectuur in de zorg 2022

CINX sponsort Architectuur in de zorg 2022

De 13e editie van het congres Architectuur in de zorg is op donderdag 9 juni 2022. Als groot voorstander van kennisdeling zijn wij uiteraard als sponsor aan dit congres verbonden! Zien we je daar?