NIEUWS

Chris Slijkhuis sluit zich aan bij CINX
Per 1 oktober mogen we Chris Slijkhuis verwelkomen bij ons fantastische team van IT- en verandermanagers.

Als voormalig operationeel directeur van de VU Amsterdam was Chris onze opdrachtgever bij een omvangrijke transitie, waarbij we dertien ICT-omgevingen hebben gecentraliseerd tot één Shared Service Center. Trots dat Chris er bij is en dat we de samenwerking op deze wijze kunnen voortzetten!

Chris Slijkhuis

Chris Slijkhuis

Programmamanager

Organisaties helpen te verbeteren, daar word ik enthousiast van. Door mijn gedegen bedrijfskundige en technische achtergrond én jarenlange ervaring in verschillende kleine en zeer grote projecten weet ik ondertussen aardig wat de kritische succesfactoren zijn in verschillende situaties.

Ik heb een grote stijlflexibiliteit en schakel makkelijk tussen strategisch en operationeel niveau. Mijn kracht ligt in het aanbrengen van structuur en het overzichtelijk maken van complexe vraagstukken zodat ik ze kan terug brengen naar de essentie. Ik ben gedreven en weet samen met mijn team de klus te klaren. Gezond verstand en humor zijn hierbij de sleutelwoorden.

LinkedIn-profiel E-mailadres

VERDER LEZEN

Meer nieuws
Nieuw opiniestuk in Zorgvisie Tech van Jacco Boon

Nieuw opiniestuk in Zorgvisie Tech van Jacco Boon

Weinig moeite, veel effect! In het laatste nummer van Zorgvisie Tech legt CINX-directeur Jacco Boon uit hoe de zorg honderden miljoenen kan besparen door samenwerking op IT-infrastructuur.

Congres Projectmanagement in de zorg

Congres Projectmanagement in de zorg

Bart Hufen (Gamification Academy) en Jacco Boon geven op dinsdag 18 mei een Gamification-workshop op het congres Projectmanagement in de zorg.

Kracht door verandering

CINX is een onafhankelijk management- en adviesbureau. We begeleiden klanten met het bepalen en implementeren van hun IT- en innovatiestrategie, waarbij het adopteren van de verandering centraal staat.

CINX BV

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2020 CINX B.V.