Chris Slijkhuis sluit zich aan bij CINX

Per 1 oktober verwelkomen we Chris Slijkhuis bij ons fantastische team. Trots dat Chris er bij is gekomen!

Nieuws Chris Slijkhuis sluit zich aan bij CINX

Per 1 oktober mogen we Chris Slijkhuis verwelkomen bij ons fantastische team van IT- en verandermanagers.

Als voormalig operationeel directeur van de VU Amsterdam was Chris onze opdrachtgever bij een omvangrijke transitie, waarbij we dertien ICT-omgevingen hebben gecentraliseerd tot één Shared Service Center. Trots dat Chris er bij is en dat we de samenwerking op deze wijze kunnen voortzetten!

Chris Slijkhuis

Programmamanager

Organisaties helpen te verbeteren, daar word ik enthousiast van. Door mijn gedegen bedrijfskundige en technische achtergrond én jarenlange ervaring in verschillende kleine en zeer grote projecten weet ik ondertussen aardig wat de kritische succesfactoren zijn in verschillende situaties.

Ik heb een grote stijlflexibiliteit en schakel makkelijk tussen strategisch en operationeel niveau. Mijn kracht ligt in het aanbrengen van structuur en het overzichtelijk maken van complexe vraagstukken zodat ik ze kan terug brengen naar de essentie. Ik ben gedreven en weet samen met mijn team de klus te klaren. Gezond verstand en humor zijn hierbij de sleutelwoorden.

Chris op LinkedIn

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer