Bert Drijfhout nieuwe projectmanager zorg bij CINX

Bert Drijfhout is per 1 oktober begonnen als projectmanager zorg bij CINX.

Nieuws Bert Drijfhout nieuwe projectmanager zorg bij CINX

Bert Drijfhout is per 1 oktober begonnen als projectmanager zorg bij CINX.

Bert is een gedreven projectleider/IT- manager met ruime ervaring in de zorg. Zo heeft hij veel projecten uitgevoerd op gebied van Electronisch Patiënten Dossier (EPD) en ziekenhuisinformatiesystemen. Daarnaast heeft hij veel technische projecten geleid (netwerkmigraties, storage-implementaties etc.)

Bert, van harte welkom in ons team!

Bert Drijfhout

Projectmanager zorg

Ik ben een gedreven projectleider/IT- manager met ruime ervaring in (vooral) de zorg.

Ik heb veel projecten uitgevoerd op gebied van Electronisch Patiënten Dossier/Ziekenhuisinformatiesystemen, Beeldvorming (PACS/VNA), maar ook veel technische projecten geleid (netwerkmigraties, storage-implementaties etc.)

Resultaatgericht

Ik ben resultaatgericht, kan goed omgaan met complexe vraagstukken en kan hoofd- en bijzaken goed scheiden. Ik ben een bruggenbouwer tussen proces en ICT en voel me thuis op alle niveaus binnen een organisatie. Als teamplayer kan ik mensen goed motiveren om het meeste uit zichzelf te halen en de focus te houden op de van te voren vastgestelde doelstellingen.

Bert op LinkedIn

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer