Cloud Enterprise Architect Peter van de Bree bij CINX

Cloud Enterprise Architect Peter van de Bree is per 1 mei begonnen bij CINX. Peter, welkom bij ons team!

Nieuws Cloud Enterprise Architect Peter van de Bree bij CINX

CINX groeit verder!

We zijn er trots op dat Cloud Enterprise Architect Peter van de Bree onderdeel is geworden van ons team.

Peter, welkom!

Peter van de Bree

Cloud Enterprise Architect

Ik ben ruim twintig jaar werkzaam in de ICT-branche en heb een brede kennis, van zowel technische als organisatorische aspecten van ICT. Mijn specialisatie is architectuur, infrastructuur, virtualisatie en cloud.

Ik kan goed de eisen en wensen van de opdrachtgever omzetten in concrete voorstellen cq. oplossingen en ik werk gestructureerd en resultaatgericht.

Samenwerken

Ik kan goed op verschillende lagen binnen een organisatie communiceren en acteren. Met mijn sterke communicatieve vaardigheden werk ik in groepsverband zeer prettig samen met mijn collega’s en kan tevens fungeren als coach.

Rotterdamse mentaliteit

Mijn uitdaging vind ik bij complexe taken en projecten. Ik ben ondernemend en controlerend en pak de zaken pragmatisch op. U kunt mij herkennen aan een echte Rotterdamse mentaliteit, geen woorden maar daden!

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer